Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Lot 2

Dit knappe nieuwbouwproject heeft een topligging vlakbij het centrum van Wachtebeke. Deze gemeente is in volle ontplooiing en is erg geliefd in de ruime omgeving dankzij de landelijke ligging en de zeer goede verbindingsmogelijkheden. 

De woningen zijn gelegen in een doodlopende straat met uitzicht op weilanden, waardoor het erg rustig en mooi wonen is. Tevens is deze ligging ook zeer kindvriendelijk met een prachtig natuurdomein op 20min wandelen.

Conceptueel vormen de 3 woningen, allen met een leuke tuin, één geheel waar er enorm veel aandacht is geschonken aan de look en de indeling van deze woningen.

Door onze grote aandacht voor goede isolatie, kwalitatieve materialen en de nieuwste technieken in zake verluchting en verwarming behalen deze woningen een zeer positieve score in het EPB verslag.

Daar het om een nieuwbouw woning gaat beschikt u dan ook nog over een maximale keuzemogelijkheid in afwerking. Dit zowel in de verwarmingstechnieken, de sanitaire toestellen, de vloerafwerking als bepaalde indelingen van de woning.

Beschrijving

Gelijkvloers

    Inkom met vestiaire, wc, ruime bergruimte & living met open keuken

1ste verdiep

    3 slaapkamers, badkamer & een binnenterras

inkom                  8m2

wc                        1,5m2

berging               12,5m2

living                    55,5m2

nachthal              8,7m2

slaapkamer 1      19m2

slaapkamer 2      14,5m2

slaapkamer 3      11,5m2

badkamer            8,5m2

binnenterras      13,5m2

Voor meer info kan u terecht op het nummer

0475/93 93 86 - Jan Francx   OF   0486/47 44 91 - Johan

Woningen Te Koop: